Menu

Uw zoekacties: Postbusnummer één : Huis aan huis krant voor Schalkwijk, 1972

Bibliotheek

De bibliotheek van het Noord-Hollands Archief heeft een grote collectie boeken, tijdschriften en andere publicaties en bezit heel veel historische kranten uit Noord-Holland en dorpen en steden uit de regio. Een overzicht van nieuwe aanwinsten is hier te bekijken.

 
 
De bibliotheek bevat:
  • Tienduizenden boeken.
  • Bijzondere en unieke tijdschriften, zoals die van historische verenigingen in Noord-Holland.
  • Lokale en regionale dag- en weekbladen. Een gedeelte van de collectie kranten is online te bekijken via de Krantenviewer. Bijvoorbeeld het Haarlems Dagblad, te raadplegen van 1883-1980.
  • Een verzameling van (vaak uniek) gedrukt en geschreven materiaal. Voorbeelden hiervan zijn: dagboeken en brieven, bid- en devotieprentjes, gelegenheidsgedichten en pamfletten, schoolrapporten en diploma’s, reclamemateriaal en briefhoofden en materiaal uit de Tweede Wereldoorlog, waaronder veel illegale kranten.
  • De Oude Boekerij van de Stadsbibliotheek Haarlem.
De bibliotheekcatalogus kan online geraadpleegd worden. Het materiaal zelf is te bekijken in de studiezaal van het Noord-Hollands Archief.
beacon
 
 
Krant
63905 Postbusnummer één : Huis aan huis krant voor Schalkwijk, 1972
Titel:
Postbusnummer één : Huis aan huis krant voor Schalkwijk
Uitgave:
Haarlem : Spaarnestad, 1972
Bibliografische annotatie:
Één keer verschenen ter introductie van uitgeverij Spaarnestad bv in Schalkwijk. Medewerkers van Libelle, Panorama en VT-vrije tijd betrokken een nieuw kantoor aan de Aziëweg
Exemplaarkenmerk:
63905.
Raadpleegmogelijkheid:
Overige gegevens:
; 41 cm
Variant titel:
Postbusnummer 1 ; Postbusnummer een
Jaar:
02-11-1972