Menu

Uw zoekacties: Het Eucharistisch Triduum voor Zieken / Anoniem, [1925]

Bibliotheek

De bibliotheek van het Noord-Hollands Archief heeft een grote collectie boeken, tijdschriften en andere publicaties en bezit heel veel historische kranten uit Noord-Holland en dorpen en steden uit de regio. Een overzicht van nieuwe aanwinsten is hier te bekijken.

 
 
De bibliotheek bevat:
  • Tienduizenden boeken.
  • Bijzondere en unieke tijdschriften, zoals die van historische verenigingen in Noord-Holland.
  • Lokale en regionale dag- en weekbladen. Een gedeelte van de collectie kranten is online te bekijken via de Krantenviewer. Bijvoorbeeld het Haarlems Dagblad, te raadplegen van 1883-1980.
  • Een verzameling van (vaak uniek) gedrukt en geschreven materiaal. Voorbeelden hiervan zijn: dagboeken en brieven, bid- en devotieprentjes, gelegenheidsgedichten en pamfletten, schoolrapporten en diploma’s, reclamemateriaal en briefhoofden en materiaal uit de Tweede Wereldoorlog, waaronder veel illegale kranten.
  • De Oude Boekerij van de Stadsbibliotheek Haarlem.
De bibliotheekcatalogus kan online geraadpleegd worden. Het materiaal zelf is te bekijken in de studiezaal van het Noord-Hollands Archief.
beacon
 
 
Inventaris
1. Archief van de R.-K. Parochie van de Allerheiligste Drieëenheid, 1918-1995
1.7. Ziekenapostolaat
Boek
314 Het Eucharistisch Triduum voor Zieken / Anoniem, [1925]
Titel:
Het Eucharistisch Triduum voor Zieken
Uitgave:
Bloemendaal : , [1925]
Jaar:
[1925]
Bibliografische annotatie:
Het boekje is door de zorg van twee parochianen samengesteld voor het Eucharistisch Triduum voor zieken, en bevat de tekst van de H. Mis voor zieken
Overige gegevens:
142 p. ; 19 cm
Fysieke plaats:
10.001 314