Menu

Uw zoekacties: Lectura super primo, secundo et tertio libris Codicis. : Cu...

Bibliotheek

De bibliotheek van het Noord-Hollands Archief heeft een grote collectie boeken, tijdschriften en andere publicaties en bezit heel veel historische kranten uit Noord-Holland en dorpen en steden uit de regio. Een overzicht van nieuwe aanwinsten is hier te bekijken.

 
 
De bibliotheek bevat:
  • Tienduizenden boeken.
  • Bijzondere en unieke tijdschriften, zoals die van historische verenigingen in Noord-Holland.
  • Lokale en regionale dag- en weekbladen. Een gedeelte van de collectie kranten is online te bekijken via de Krantenviewer. Bijvoorbeeld het Haarlems Dagblad, te raadplegen van 1883-1980.
  • Een verzameling van (vaak uniek) gedrukt en geschreven materiaal. Voorbeelden hiervan zijn: dagboeken en brieven, bid- en devotieprentjes, gelegenheidsgedichten en pamfletten, schoolrapporten en diploma’s, reclamemateriaal en briefhoofden en materiaal uit de Tweede Wereldoorlog, waaronder veel illegale kranten.
  • De Oude Boekerij van de Stadsbibliotheek Haarlem.
De bibliotheekcatalogus kan online geraadpleegd worden. Het materiaal zelf is te bekijken in de studiezaal van het Noord-Hollands Archief.
beacon
 
 
Boek
14143 Lectura super primo, secundo et tertio libris Codicis. : Cum addit. Alexandri de Imola et Andree Barbacie Siculi. / Baldus de Ubaldis, 1513
Titel:
Lectura super primo, secundo et tertio libris Codicis. : Cum addit. Alexandri de Imola et Andree Barbacie Siculi.
Uitgave:
Lyon : Jacobus Sacon
Jaar:
1513
Drukker:
Lyon : Jacobus Sacon
Bibliografische annotatie:
Titel in rood, drukkersmerk, initialen, gedrukte marginalia, got. Band: Haarlems type I, koperen hoeken, twee sloten, in convoluut.
Overige gegevens:
; in-2
Raadpleegmogelijkheid:
Exemplaarkenmerk:
160 C 3 : 2