Menu

Uw zoekacties: (H) Eerlijk werken : Over kantoren en kerken / Loulidi, Matt...
Bibliotheek

De bibliotheek van het Noord-Hollands Archief heeft een grote collectie boeken, tijdschriften en andere publicaties en bezit heel veel historische kranten uit Noord-Holland en dorpen en steden uit de regio. Een overzicht van nieuwe aanwinsten is hier te bekijken.

 
 
De bibliotheek bevat:
  • Tienduizenden boeken.
  • Bijzondere en unieke tijdschriften, zoals die van historische verenigingen in Noord-Holland.
  • Lokale en regionale dag- en weekbladen. Een gedeelte van de collectie kranten is online te bekijken via de Krantenviewer. Bijvoorbeeld het Haarlems Dagblad, te raadplegen van 1883-1980.
  • Een verzameling van (vaak uniek) gedrukt en geschreven materiaal. Voorbeelden hiervan zijn: dagboeken en brieven, bid- en devotieprentjes, gelegenheidsgedichten en pamfletten, schoolrapporten en diploma’s, reclamemateriaal en briefhoofden en materiaal uit de Tweede Wereldoorlog, waaronder veel illegale kranten.
  • De Oude Boekerij van de Stadsbibliotheek Haarlem.
De bibliotheekcatalogus kan online geraadpleegd worden. Het materiaal zelf is te bekijken in de studiezaal van het Noord-Hollands Archief.
beacon
 
 
Boek
748 (H) Eerlijk werken : Over kantoren en kerken / Loulidi, Matthew et al, 2011
Titel:
(H) Eerlijk werken : Over kantoren en kerken
Uitgave:
Heijningen : Jap Sam Books, 2011
Jaar:
2011
Bibliografische annotatie:
Podium voor architectuur, Haarlemmermeer en Schiphol, over de verbouwing van een schuur aan de IJweg tot de Meerkerk en verbouwing de St. Franciscus van Saleskerk te Lijnden tot modern kantoor
Overige gegevens:
; 15 x 15 cm
ISBN:
978-9490322281
Plaatskenmerk:
Hmr0748K.
Raadpleegmogelijkheid:
Haarlem, Jansstraat, raadpleging mogelijk na transport