Menu

Deel jouw Corona-beeld uit Noord-Holland met ons!

We hebben Sinterklaas, Kerst en Oud & Nieuw in héél kleine kring gevierd, de kinderen in Nederland kregen maandenlang thuis les van zowel ouders als leerkrachten via het scherm. Sinds 23 januari 2021 is bovendien de avondklok ingevoerd en mogen we alleen naar buiten met een goedgekeurde reden.

Hoe beleven jullie deze tijd? Hoe hebben jullie de feestdagen gevierd, hoe hebben jullie les gegeven en hoe gaan jullie Pasen vieren? Wij zoeken beeld van jullie, de inwoners van Noord-Holland, waarin de huidige situatie tot uitdrukking komt. Heb jij een dergelijke foto genomen en zou je die willen schenken aan het Noord-Hollands Archief? Zie hieronder hoe je ons een foto kunt sturen. Wij maken een keuze van de mooiste inzendingen. Dus wie weet staat jouw foto binnenkort op onze beeldbank en draagt eraan bij dat ook de generaties na ons begrijpen en kunnen beleven wat er nu gebeurt.

Zo stuur je ons jouw foto:

Uploaden van de foto is mogelijk via onderstaand formulier. Problemen met het formulier of lukt het uploaden van bestanden niet? Stuur de foto dan naar coronainbeeld@noord-hollandsarchief.nl o.v.v. jouw naam, de plek waar de foto is genomen en de datum.