Menu

Moet ik een afspraak maken om archiefstukken te kunnen inzien?

In verband met de maatregelen rond het Corona-virus gelden aangepaste regels rond studiezaalbezoek en is het nodig om een afspraak voor een bezoek aan de studiezaal te maken, informatie hierover is hier te vinden. Wij raden aan om vooraf aan het bezoek in het archievenoverzicht de raadpleegbaarheid van het stuk te bekijken.

Niet alle stukken worden bewaard op de locatie waar ook de studiezaal is. Stukken die op een andere locatie bewaard worden, moeten vantevoren worden aangevraagd. Voor meer informatie over het aanvragen van stukken op de studiezaal klik hier.

Mocht u vragen hebben over een bezoek aan de studiezaal of de raadpleegbaarheid van stukken kunt u contact opnemen via onze chatservice (maandag-vrijdag 09.00-12.30, woensdag en vrijdag tevens 19.00-22.00) of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Let op: in verband met de maatregelen rond het Coronavirus is de studiezaal tot en met ten minste 8 juni 2021 gesloten. Klik hier voor meer informatie.

De service Scannen op verzoek is beschikbaar.

Houd de website en onze social media in de gaten voor actuele informatie.

Indien de maatregelen dit toelaten, is de Janskerk vanaf 9 juni 2021 op afspraak te bezoeken. U kunt een bezoekmoment boeken via het reserveringssysteem.

Algemeen

Aanvragen

Onderzoek

Digitaal / kopie

Overige vragen