Menu

VeleHanden bijeen

Vrijdag 3 maart zijn de deelnemers aan onze VeleHanden-projecten rond Fotoburo De Boer in het zonnetje gezet. De hulp van deze ‘vele handen’ is onmisbaar om onze (gezamenlijke) ambitie te verwezenlijken en de meer dan 2.000.000 (!) negatieven van het fotopersbureau online doorzoekbaar te maken.


Nico Vriend vertelt meer over de collectie van Fotoburo De Boer

Speciaal voor deelnemers

De bijeenkomst was speciaal voor de deelnemers georganiseerd. Niet alleen kregen zij alle gelegenheid om vragen te stellen over het werken met VeleHanden, maar ook om elkaar (beter) te leren kennen. Daarbij was dit een uitstekend moment om meer te weten te komen over het fotopersbureau, de bijzondere collectie en de ambities die er rondom deze collectie bestaan. Als speciale gast was Marisa Beretta aanwezig, fotografe en oud-medewerker van Fotoburo De Boer. Zij is door de aanwezige deelnemers uitgebreid bevraagd over hoe het is om als persfotograaf in het algemeen werkzaam te zijn, en in het bijzonder voor Fotoburo De Boer. We kijken terug op een zeer geslaagde bijeenkomst!


Marisa Beretta wordt geïnterviewd door Alexander de Bruin

Helpt u mee?

Meldt u dan voor onze projecten aan op www.velehanden.nl! U kunt meehelpen met invoeren van gegevens uit de onderwerpskaarten (1945-1990) en de logboeken (1990-2004). We hebben uw hulp nog hard nodig!