Menu

AFGELOPEN | Voorjaarsvakantie bij het Noord-Hollands Archief

Op dinsdag 18 februari kun je drukken, knutselen en het verhaal van drukkerij Joh. Enschedé ontdekken. In de bovenste zijvleugel van de Janskerk is als aanvulling op de vaste tentoonstelling over drukkerij Joh. Enschedé het Historisch DrukLAB gevestigd. In dit DrukLAB kun je dinsdagmiddag onder begeleiding je eigen kaartje komen drukken op een negentiende-eeuwse pers. Ook kunnen kinderen van 6 t/m 11 jaar met een audiotour en stempelkaart door de tentoonstelling, waarbij zij de geschiedenis van Enschedé ontdekken en na afloop een aandenken mee naar huis nemen.

Tot slot is tot vrijdag 28 februari onze wintertentoonstelling ‘Van Groot naar Klein naar Groot’ te zien met nieuwe illustraties gemaakt door toonaangevende Nederlandse illustratoren. In de tentoonstelling wordt rekening gehouden met slechtzienden, want wat als je deze illustraties niet kunt zien? Hier hebben wij wat op gevonden: kom bij ons speciale voelplaten maken!

Locatie: Janskerk, Jansstraat 40
Tijd: 14:00-16:30 uur

De tentoonstellingen zijn van maandag t/m vrijdag van 09:00-17:00 uur geopend en elke derde zaterdag van de maand van 09:00-16:00 uur. De audiotour is gratis beschikbaar bij de receptiebalie.