Menu

Studiezaal en tentoonstellingen Janskerk gesloten tot en met ten minste 25 mei

Update 14 april: door de verlenging van de lockdown blijven de studiezaal en tentoonstellingen gesloten tot ten minste 26 mei, de datum waarop volgens het Openingsplan doorstroomlocaties binnen mogelijk weer mogen openen. Uiteraard is deze datum onder voorbehoud van de ontwikkelingen rondom het Corona-virus.

Studiezaal

Onze studiezaal in de Jansstraat sluiten wij voor publiek tot en met ten minste dinsdag 25 mei voor de gezondheid en veiligheid van onze bezoekers en medewerkers in verband met het coronavirus. Afhankelijk van de ontwikkelingen rond de versoepeling van de noodmaatregelen, hopen wij vanaf woensdag 26 mei weer open te kunnen voor bezoekers. Reserveren van een werkplek op de studiezaal of voor een bezoek aan de tentoonstellingen blijft noodzakelijk, dit kan door gebruik te maken van het reserveringssysteem

Voor noodgevallen zijn wij voor onderzoeken van juridische, bestuurlijk-administratieve en informatieve aard bereikbaar. U kunt een telefonische afspraak maken via 023-517 2700.

Veel stukken zijn ook online beschikbaar via het archievenoverzicht. Wij blijven open voor de digitale dienstverlening. Onze chatdienst staat van maandag t/m vrijdag van 9-12.30 uur en op woensdag en vrijdag van 19-22 uur voor u klaar. Vragen kunnen ook via de e-mail worden gesteld via inlichtingen@noord-hollandsarchief.nl. Ook is het weer mogelijk om scans van stukken aan te vragen via onze scannen op verzoek service.

Tot en met 25 mei is het niet mogelijk om archief-, beeld- of bibliotheekmateriaal langs te brengen. Wel kun je via info@noord-hollandsarchief.nl aangeven wat je aan ons zou aan willen bieden.

Tentoonstellingen en Archiefcafé

De tentoonstellingen ‘Joh. Enschedé. Drukkerij van waarde’ en ‘Vrouwen in verzet’, en het Archiefcafé zijn tot en met ten minste dinsdag 25 mei gesloten.

Veel van onze collectie is ook digitaal te bekijken.

Houd de website en onze social media in de gaten voor actuele informatie.