Menu

Data

Tot en met 31 janari 2018 in het Kweekcafé in Haarlem, vanaf 2 februari tot en met 31 maart 2018 in Heerhugowaard.

Openingstijden

Tot en met 31 januari: maandag, woensdag, donderdag en vrijdag 8:30-17:00. Zaterdag en zondag 9:30-17:00.

Locatie

Tot en met 31 januari: Kweekcafé, Kleverlaan 9, Haarlem. Vanaf 2 februari: Gemeente Heerhugowaard, Parelhof 1, Heerhugowaard.

Links

Noord-Holland opgewekt! Energie van vroeger en voor later

Telefoon alweer leeg? Oplader in het stopcontact en door! Ontbijt op bed? Eieren koken op het gasfornuis, broodjes in de oven en smullen! Hockeytraining? Alle spullen in de auto en gaan! In het dagelijks leven kunnen wij niet zonder energie. Het is er altijd en overal. En er is meer dan genoeg. Maar wacht eens… is dat wel zo?

De reizende tentoonstelling ‘Noord-Holland opgewekt! Energie van vroeger en voor later’ neemt je mee terug in de tijd. Al eeuwenlang wordt er energie opgewekt en wordt hiervoor het landschap veranderd. Dat doen we vandaag de dag nog steeds. Welk beeld heb jij als het over energie gaat?

De tentoonstelling is tot en met 31 januari 2018 te zien in het Kweekcafé in Haarlem: Kleverlaan 9, 2023 JC Haarlem. Daarna verhuist de tentoonstelling naar Heerhugowaard, en is daar te zien vanaf 2 februari tot en met 31 maart bij de gemeente Heerhugowaard (Parelhof 1, 1703 EZ Heerhugowaard) op maandag t/m vrijdag 09:00 - 20:00 en zaterdag 10:00 - 16:00.

Eerder was de tentoonstelling al te zien bij de Landschapstriënnale in Nieuw-Vennep en in het Provinciehuis in Haarlem.

Noord-Holland Opgewekt: Energie voor nu en later from Synergique on Vimeo.

‘Noord-Holland opgewekt! Energie van vroeger en voor later’ is een project in het kader van de collectie Provinciale Atlas Noord-Holland en wordt mogelijk gemaakt door de Provincie Noord-Holland in samenwerking met het Noord-Hollands Archief en IVN Instituut voor natuureducatie en duurzaamheid.

Kom ook met de klas naar de tentoonstelling Noord-Holland Opgewekt! Met de lesbrief voor groep 7 en 8 wordt het bezoek nog leuker en leerzamer.

Deze tentoonstelling op uw locatie? Dat kan. Neem contact op met Tessa van den Haak – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. – 023-5172761.