Menu

Bloemendaal

Voor de gemeente Bloemendaal beheren wij de bouwvergunningendossiers van de gemeente Bloemendaal uit de periode 1902-1988 en van de voormalige gemeente Bennebroek uit de periode 1905-2008. Een groot deel van de dossiers is digitaal beschikbaar en kan via het overzicht van bouwvergunningendossiers gedownload worden.

Klik hier om te zoeken in het overzicht van bouwvergunningendossiers van de gemeente Bloemendaal en de voormalige gemeente Bennebroek

Door bovenaan het scherm op 'Uitgebreid zoeken' te klikken komt het zoekscherm tevoorschijn. Hiermee kan op adres worden gezocht. Via de filters bovenaan het resultaatscherm kan de zoekopdracht desgewenst nog verder worden verfijnd.

Dossiers bevatten verschillende documenten die afzonderlijk kunnen worden aangevraagd:

Om aan te vragen klikt u op het betreffende document. Kies vervolgens voor bestanden per e-mail ontvangen of klik op het mailicoontje . Hierna verschijnt er een verzamellijst waarin het betreffende document is opgenomen. Wilt u meer stukken aanvragen kies dan voor verder zoeken.

Wanneer alle gewenste documenten in het winkelwagentje zitten, kan de aanvraag worden afgerond door op stukken aanvragen te klikken en het formulier in te vullen. De betreffende scans worden dan naar u gemaild. Om weer terug te gaan naar het volledige dossier klikt u op het dossier bij onderdeel van.

Let op: zijn niet in alle dossieronderdelen documenten aanwezig dan is het mogelijk dat het bestand met microfiches meer informatie bevat. De microfiches zijn in te zien in de studiezaal van onze locatie Jansstraat 40. De bestanden op microfiche zijn niet digitaal beschikbaar.

Voor bouwvergunningendossiers van de gemeente Bloemendaal van 1989 en later kunt u terecht bij de gemeente Bloemendaal.

Heeft u nog vragen of opmerkingen dan kunt u contact opnemen via inlichtingen@noord-hollandsarchief.nl.