Menu

Haarlemmerliede en Spaarnwoude

Voor de voormalige gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude beheren wij bouwvergunningendossiers en Hinderwetvergunningendossiers uit de periode 1878-2010.

  • De dossiers uit de periode 1878-1945 zijn op afspraak te raadplegen in de studiezaal van de locatie Jansstraat 40. Van deze dossiers is een overzicht gemaakt dat u in de studiezaal kunt raadplegen (toegang 1800). In verband met de maatregelen rond het Coronavirus is dienstverlening uit dit bestand momenteel slechts beperkt mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op via inlichtingen@noord-hollandsarchief.nl.
  • De dossiers uit de periode 1946-2010 zijn na afspraak via inlichtingen@noord-hollandsarchief.nl te raadplegen in de studiezaal van de locatie Jansstraat 40. Van deze dossiers is een overzicht gemaakt dat u online kunt raadplegen (toegang 1089). De dossiers zelf zijn niet online te raadplegen. In verband met de maatregelen rond het Coronavirus is dienstverlening uit dit bestand momenteel slechts beperkt mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op via inlichtingen@noord-hollandsarchief.nl.

Bij de annexatie van een deel van de gemeente in 1963 is een aantal bouwvergunningendossiers overgedragen aan de gemeente Haarlem. Van deze dossiers is een overzicht gemaakt (toegang 2339), dat online in te zien is. De dossiers zelf zijn niet digitaal beschikbaar, en zijn op afspraak te raadplegen in de studiezaal van de locatie Jansstraat 40. In verband met de maatregelen rond het Corona-virus is dienstverlening uit dit bestand momenteel slechts beperkt mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op via inlichtingen@noord-hollandsarchief.nl.

oor de raadpleging van en informatie uit dossiers van na 2010 kunt u terecht bij de gemeente Haarlemmermeer.