Menu

Heemstede

Een groot deel van de bouwvergunningendossiers van de gemeente Heemstede uit de periode 1901-2012 is per e-mail op te vragen bij de gemeente Heemstede. Het is niet meer mogelijk om de dossiers online bij de gemeente Heemstede in te zien.

Een aantal dossiers, die als 'Historisch' zijn aangemerkt, is niet via de website van de gemeente Heemstede in te zien. Deze kunt u zoeken in de papieren bouwvergunningendossiers die de gemeente Heemstede aan het Noord-Hollands Archief heeft overgedragen. Een overzicht van deze dossiers is online in te zien. De papieren dossiers zijn, na afspraak via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op de studiezaal van de locatie Jansstraat te raadplegen.

Bij de annexatie van een deel van de gemeente Heemstede door Haarlem in 1927 zijn de bouwvergunningendossiers van de panden in het geannexeerde gebied overgedragen aan de gemeente Haarlem. Deze dossiers zijn opgenomen in de serie bouwdossiers van de gemeente Haarlem. Deze dossiers zijn via e-mail op te vragen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..